ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζητά τη διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας του Οδοντωτού

Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή τη νέα βλάβη σε συρμό του Οδοντωτού

Με αφορμή τις συχνές βλάβες και τη δραστική περιστολή των δρομολογίων του Οδοντωτού ο Αχαιός πολιτικός Άγγελος Τσιγκρής ζητά τη συνέχιση της ασφαλούς λειτουργίας του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Διακοπτό – Καλάβρυτα.

 "Υπενθυμίζεται ότι από την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, μετά τον απεγκλωβισμό 200 επιβατών με την ΕΜΑΚ, ελήφθη απόφαση, προκειμένου να συντηρηθούν οι συρμοί και να απαλειφθεί το φαινόμενο των συχνών βλαβών. 

 Παρόλα αυτά, νέα βλάβη παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, η αμαξοστοιχία του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου που εκτελούσε το δρομολόγιο 1332 (Καλάβρυτα – Διακοπτό), με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί κοντά στην περιοχή Νιάματα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Τσιγκρής. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις