ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Τραγικό τέλος για τον 95χρονο που αγνοούνταν από τον Κρίνο

Κοινοποίηση
Tweet

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ελαιώνα

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 95χρονου άνδρα από τον Κρίνο Δυτικής Αχαΐας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιανουαρίου, σε λιοστάσι στην περιοχή Φράγκα, από πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ., το οποίο συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού του.

Στις έρευνες συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, καθώς και εθελοντές, «χτενίζοντας» αγροτικές περιοχές της ευρύτερης περιοχής.

Τελικά, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ελαιώνα, αρκετά μακριά από κατοικημένο σημείο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις