ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα "ντύνεται" καρναβαλικά: «80 μπάστακες σε όλη την πόλη» λέει στο thebest.gr ο Παύλος Σκούρας- ΦΩΤΟ

Βασίλης Τσελίκης
billtselikis10@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μπάστακες και φωτισμός προετοιμάζουν την πόλη για το καρναβάλι

Η Πάτρα "ντύνεται" καρναβαλικά, καθώς έχουν τοποθετηθεί μπάστακες ενώ έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός του φωτισμού, ενόψει των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2026, όπως δήλωσε στο thebest.gr ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ, Παύλος Σκούρας.

«Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί περίπου 80 μπάστακες στο κέντρο της Πάτρας, αλλά και στις βασικές διαδρομές εισόδου στην πόλη», ανέφερε ο κ. Σκούρας, σημειώνοντας ότι οι παρεμβάσεις καλύπτουν τη Μαιζώνος, την είσοδο από την Ηρώων Πολυτεχνείου, το Ρίο, την Παραλία, τη Μεσσάτιδα, το ΚΕΤΧ, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, τα ΤΕΙ και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

«Το γεγονός ότι όλες αυτές οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια με σωστό συντονισμό», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις επόμενες παρεμβάσεις, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ τόνισε πως «αυτή την περίοδο σχεδιάζουμε τον καρναβαλικό ηλεκτροφωτισμό της πόλης, ο οποίος θα αναπτυχθεί τόσο στο κέντρο όσο και σε περιφερειακές περιοχές, ώστε το καρναβαλικό κλίμα να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία της Πάτρας».

Η πόλη ντύνεται πλέον καρναβαλικά ενόψει της τελετής έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/1, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις