STYLE

/

Τζένιφερ Λόρενς: Με nude dress Givenchy έφερε την άνοιξη στις Χρυσές Σφαίρες

Κοινοποίηση
Tweet

Παστέλ λουλούδια έκρυβαν τα επίμαχα σημεία του κορμιού της

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα των φωτογράφων περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών η Τζένιφερ Λόρενς.

Η 35χρονη ηθοποιός, υποψήφια για το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική ταινία για τη συμμετοχή της στο «Die My Love», επέλεξε μια τολμηρή, διάφανη δημιουργία, διακοσμημένη με λουλούδια στα σημεία που απαιτούσαν κάλυψη.

Το εντυπωσιακό φόρεμα Givenchy είχε κεντήματα με λουλούδια που κάλυπταν το στήθος της, ένα μέρος του κορμού της, τους γοφούς της και την πλάτη της.

Η Λόρενς συμπλήρωσε το look της με ένα σάλι με τα ίδια λουλουδάτα κεντήματα και ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View