ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιλάνο: Συμμορία ανάγκασε 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ATM

Κοινοποίηση
Tweet

Τρία ανήλικα και ένας εικοσάχρονος

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Μιλάνο επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε βάρος ενός 15χρονου.
 
Όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ, σε κεντρικό δρόμο της ιταλικής συμπρωτεύουσας, τρία ανήλικα και ένας εικοσάχρονος, μέλη συμμορίας, απείλησαν έναν νέο δεκαπέντε ετών και τον ανάγκασαν να γδυθεί και να πάει σε τραπεζικό μηχάνημα ανάληψης χρημάτων, για να τους δώσει εκατό ευρώ.

Όταν διαπίστωσαν ότι η προπληρωμένη κάρτα του έφηβου ήταν άδεια, τον υποχρέωσαν να τηλεφωνήσει στον πατέρα του και να του ζητήσει να του βάλει αμέσως χρήματα στον λογαριασμό.

Αντί να υποκύψει στον εκβιασμό, όμως, ο πατέρας του θύματος κράτησε την ψυχραιμία του και κάλεσε τους καραμπινιέρους. Οι οποίοι, μέσα σε λίγα λεπτά, εντόπισαν τον δεκαπεντάχρονο και κατάφεραν να μπλοκάρουν τα τρία ανήλικα (15, 16 και 17 ετών), όπως και έναν εικοσάχρονο. Κρατούσαν, ακόμη, τα ρούχα του εφήβου, το κινητό, τα παπούτσια και το πορτοφόλι του.

Τα μέλη της συμμορίας κατηγορούνται, τώρα, για συμμετοχή σε ληστεία, απόπειρα εκβιασμού, αντίσταση σε όργανα της τάξης και απόπειρα απόσπασης χρημάτων.

Ο εικοσάχρονος οδηγήθηκε στην φυλακή, ενώ οι τρεις συλληφθέντες που δεν έχουν ακόμη ενηλικιωθεί, στις φυλακές ανηλίκων της ιταλικής συμπρωτεύουσας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις