Γυναίκες, άνδρες και παιδιά διέσχισαν το κέντρο της πόλης, στέλνοντας μήνυμα ζωής, ελπίδας και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού
Η Πάτρα «ντύθηκε στα ροζ» σήμερα, καθώς πραγματοποιήθηκε ο συμβολικός περίπατος ευαισθητοποίησης Pink the City 2025, που διοργανώνει το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.
Η εκκίνηση δόθηκε στη συμβολή των πεζοδρόμων Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος, ενώ χιλιάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, φορώντας ροζ μπλουζάκια και κρατώντας ροζ μπαλόνια. Η ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, αισιοδοξία και ενθουσιασμό, ενώ το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης, «Η διαδρομή αλλάζει, το μήνυμα πάντα ίδιο – Πρόληψη για όλους, πρόληψη παντού», ακούστηκε δυνατά.
Οι συμμετέχοντες διέσχισαν τον πεζόδρομο της Μαιζώνος, την Πλατεία Γεωργίου, την οδό Γούναρη και τη Ρήγα Φεραίου, και ολοκλήρωσαν τη διαδρομή ξανά στην Αγίου Νικολάου, στέλνοντας έτσι μήνυμα ζωής, ελπίδας και αλληλεγγύης σε όλη την πόλη.
Το Pink the City αποτελεί πλέον θεσμό για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, φορέων και οργανισμών, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενημέρωση και ενδυνάμωση κάθε γυναίκας απέναντι στον καρκίνο του μαστού.
Η πρόληψη σώζει ζωές. Η ελπίδα συνεχίζει να ανθίζει στην πιο ροζ πόλη της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr