ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δένδιας: Αδιανόητο να μην ικανοποιείται το αίτημα του Ρούτσι

Κοινοποίηση
Tweet

Απάντησε στους πολιτικούς αρχηγούς που του ζήτησαν να πάρει θέση σχετικά με την απεργία πείνας του Πάνο Ρούτσι

«Έχουμε παιδιά και δεν διανοούμαι το πως μπορεί να απαγορευτεί το δικαίωμα ενός πατέρα να διερευνήσει οτιδήποτε αυτός κρίνει, με όποιο τρόπο κρίνει για τον θάνατο του παιδιού του», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας απαντώντας στους πολιτικούς αρχηγούς που του ζήτησαν να πάρει θέση σχετικά με την απεργία πείνας του Πάνο Ρούτσι.

Ο κ. Δένδιας είπε ότι «εγώ είμαι δικηγόρος Αστικού και Εμπορικού Δικαίου και δεν γνωρίζω την σχετική δικονομία» και πως «Δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να υποκαταστήσω κανέναν παριστάνοντας τον συνήγορο στην υπόθεση, αλλά θεωρώ ότι όλοι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση οποτεδήποτε δεν μπορεί να έχει άλλη τοποθέτηση».

Ο κ. Δένδιας είπε ότι «ειλικρινά, εύχομαι από βάθους καρδιάς το δράμα αυτού του ανθρώπου, που όντως βιώνει ένα τεράστιο πολιτικό δράμα, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι να επιδεινωθούν οι συνθήκες τις οποίες ζει αυτός ο άνθρωπος, αυτό το δράμα που ζει».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις