Δύο πατρινές ομάδες στα τελικά
Ολοκληρώνεται το ερχόμενο τετραήμερο (10-13/7), στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μίνι παίδων Κ13 με τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης, όπου 12 ομάδες είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους.
Το Σάββατο (12/7) είναι προγραμματισμένοι οι προημιτελικοί και την Κυριακή (13/7) οι ημιτελικοί, ο τελικός και οι υπόλοιποι αγώνες κατάταξης.
Αναλυτικά οι όμιλοι:
Α΄ΟΜΙΛΟΣ: ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας.
Β΄ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΟΚ, ΝΕΠ, ΓΣ Περιστερίου.
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟΠ, ΠΑΣ Φοίβος, ΝΟ Χανίων.
Δ΄ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός, ΝΟ Χίου, Ολυμπιακός.
Παράλληλα, στα κολυμβητήρια της Νέας Σμύρνης (Α΄ Όμιλος) και του Φαλήρου (Β΄ Όμιλος) θα διεξαχθούν το διήμερο 11-12/7 τα παιχνίδια για τη Silver League, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες κατάταξης την Κυριακή (13/7) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο τετραήμερο (10-13/7) η Τελική Φάση του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων Κ13 με τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων, οι οποίες είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους.
Το Σάββατο (12/7) είναι προγραμματισμένοι οι προημιτελικοί και την Κυριακή (13/7) οι ημιτελικοί, ο τελικός καθώς και οι αγώνες κατάταξης.
Αναλυτικά οι όμιλοι:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Εθνικός Πειραιά, Ηλυσιακός ΑΟ, ΠΑΟΚ.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πανιώνιος, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΕ Πατρών.
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Χανίων, NO Λάρισας, Ολυμπιακός.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΚΑ Ωραιοκάστρου, Άλιμος ΝΑΣ, ΝΟ Βουλιαγμένης.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Βιβλίο για το ποδόσφαιρο της Πάτρας: «Όσα δεν γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνος»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr