CULTURE

/

Απόψε οι Raining Pleasure

Κοινοποίηση
Tweet

Συναυλία για τα εικοσάχρονα γενέθλια του πατρινού γκρουπ με καλεσμένους: Δήμητρα Γαλάνη, Έλλη Πασπαλά, Κωνσταντίνο Βήτα και Ντέιβιντ Λιντς.

 

Με μισάωρη καθυστέρηση (αντί για 8.30 μ.μ.) θα ανοίξουν οι πόρτες για την αποψινή (Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου) επετειακή συναυλία των Raining Pleasure στον πολυχώρο Πολιτεία. Κι αυτό γιατί ο άστατος καιρός δεν επέτρεψε να γίνει sound check την ώρα που είχε προγραμματιστεί. Το πιο πιθανό είναι ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τελικά στο εσωτερικό της πέτρινης κεντρικής αίθουσας, παρότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για τον εξωτερικό χώρο.

Κατά τα λοιπά, το ηχητικό μέρος αναμένεται εξαιρετικό, άλλωστε υπάρχουν σκέψεις για ηχογράφηση της συναυλίας. Εκτός από το Πατρινό γκρουπ, που συμπληρώνει φέτος είκοσι χρόνια από την ίδρυσή του, θα τους συνοδεύσουν επί σκηνής η Δήμητρα Γαλάνη, ο Κωνσταντίνος Βήτα, η Έλλη Πασπαλά και ο Ντέιβιντ Λιντς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture