EVENTS

/

Γυναικεία ενδυνάμωση: Η tv star και style icon Κέλι Ράδερφορντ έρχεται στην Αθήνα

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Tην αγαπήσαμε στο Gossip Girl και λατρεύουμε τα looks της στο διαδίκτυο, σύντομα θα εμφανιστεί στο Marie Claire Power Trip

Η 55χρονη αμερικανίδα ηθοποιός Κέλι Ράδερφορντ λαμπρύνει το φετινό πρόγραμμα του 6ου Marie Claire Power Trip. Το καθιερωμένο συνξέδριο  θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 Μαΐου, με την εκπροσώπηση των γυναικών στα κέντρα αποφάσεων και την επιδίωξη της ισότητας ως πρωταρχικά ζητούμενα.

Τι θα έπρεπε να σημαίνει για εμάς η δύναμη; Πώς πρέπει να χρησιμοποιείται και ποιός πρέπει να την έχει, ειδικά σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει λόγω της τεχνολογικής επανάστασης και των γεωπολιτικών αλλαγών; Στόχος της διοργάνωσης μια καίρια παρέμβαση για το πώς να ανταπεξέλθουμε πιο αποτελεσματικά ως πολίτες και ως γυναίκες σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Στην ετήσια συζήτηση του Marie Claire για την ενδυνάμωση θα συμμετάσχει λοιπόν η διάσημη Κέλι Ράδερφορντ- Kelly Rutherford. 

Σε επίδειξη του οίκου Dior

Street style σε fashion week

Ανάρτησή της στο Instagram

Με σπουδές υποκριτικής στο HB Studio της Νέας Υόρκης και το Beverly Hills Playhouse της Καλιφόρνια, ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Loving. Η φήμη της όμως απογειώθηκε στο ρόλο της υπέρκομψης μαμάς Lily van der Woodsen στη σειρά Gossip Girl.

Από το 1987 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 τηλεοπτικές σειρές. Σήμερα βρίσκεται πίσω από το application Whyzzer, μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε δημιουργούς περιεχομένου που επιθυμούν να μεγαλώσουν το δίκτυό τους.

Είναι single μητέρα δύο παιδιών, ασχολείται ενεργά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη φιλανθρωπία, και αγαπάει ιδιαίτερα τη μόδα. Οι εικόνες της στο instagram κάνουν θραύση και είναι πια πολύ περιζήτητη front row. 

Tην εποχή του Gossip Girl

*Ανάμεσα στις καλεσμένες ομιλήτριες από το εξωτερικό θα είναι πάντως και η ηθοποιός Nathalie Emmanuel, η οποία μένει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει παίξει στο Game of Thrones, αλλά και η αθλήτρια και Πρέσβειρα του ΟΗΕ Yusra Mardini από τη Συρία, που μπήκε στη λίστα του Forbes «30 κάτω των 30».

Πρόπερσι αν θυμάστε, είχε πολυσυζητηθεί η συμμετοχή της Μπρουκ Σιλντς στο ίδιο συνέδριο.

Ειδήσεις Τώρα

Αυτή είναι η μεταλλική πόρτα που θα εμποδίζει τα οχήματα να σταθμεύουν στον μόλο του Αγίου Νικολάου - ΦΩΤΟ

Dsquared εναντίον Celia Critharioti στο παραδεισένιο Hotel- du- Cap, όλο το red carpet

Ρώμη,140 χρόνια Bulgari: Ελληνίδα καλλονή πλάι στην Αν Χάθαγουέι και την Κάρλα Μπρούνι

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View