ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

"Σκληρή δουλειά και προσήλωση" στην ΝΕΠ

Κοινοποίηση
Tweet

Κολυμβητικό τμήμα

Ένας από τους πρωταγωνιστές, των αγώνων του διεθνούς Ακρόπολις μίτινγκ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Πατρινός Φάνης Κουρής.

 

Ο αθλητής της ΝΕΠ διακρίθηκε και κατέρριψε ρεκόρ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Η προπονήτρια του Λίνα Μαστροπάσκουα μίλησε στο pisina.net για τις προοπτικές του αθλητής, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δείτε τη δήλωση της προπονήτριας:

 «Η παρουσία του Φάνη στο Acropolis ήταν πολύ καλή πραγματικά. 

Τόσο η επίδοσή του στα 50 πεταλούδα(25.17), όσο και στα 100( 55.77) ήταν ένα αποτέλεσμα που μας κάνει πολυ χαρούμενους και αισιοδοξους για το μέλλον. 

Και οι δύο αυτοί χρόνοι είναι πανελλήνια ρεκόρ Παίδων Β ,μιας και ο Φάνης είναι γεννημένος το 2009 .

Μην ξεχνάτε, ότι αυτό το παιδί προέρχεται από την επαρχία ,πράγμα που σημαίνει αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες (π.χ. κρύο νερό στην πισίνα όλο τον χειμώνα).

Παρ'ολ'αυτα η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στον στόχο του ,έφεραν αυτό το καλό αποτέλεσμα στο Αcropolis. 

Προχωράμε μπροστά πια ,με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα».

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για το κολυμβητικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και προσωπική διάκριση για την αθλήτριά μας Αποστολία Σκούτα (Κ17) η οποία κλήθηκε και συμμετέχει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου από σήμερα έως τις 3 Μαΐου σε camp προπονητικής προετοιμασίας των αθλητών/τριών- μελών της Εθνικής μας Ομάδας Εφήβων - Νεανίδων, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης Ε-Ν 2024, που πρόκειται να διεξαχθεί 2-7/7/2024 στην πόλη Βίλνιους (Λιθουανία). Ανάμεσα στα 25 συνολικά άτομα που έχουν κληθεί (13 αγόρια και 12 κορίτσια) είναι και η δική μας αθλήτρια. Στην αποστολή επίσης θα συμμετέχουν οι προπονητές κ.κ. Γεώργιος Βάλλας (Τεχνικός Σύμβουλος “SW” της Κ.Ο.Ε.), Αθυμαρίτης Δημήτρης, Σούρδης Γεώργιος, Πετρόπουλος Πέτρος. Πέρα των προπονητών, η προπονητική προετοιμασία θα διεξαχθεί με τη συνδρομή κι αρωγή Επιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται από τους: κ. Βούλγαρη Έφη, Φυσικοθεραπεύτρια και κ. Τσεκούρα Ιωάννη, Phd Βιοχημικός της Άσκησης, Αθλητικός Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Επιστημονικός Συνεργάτης Κ.Ο.Ε. Πολλά συγχαρητήρια στην Αποστολία για την κλήση της στην Εθνική ομάδα κολύμβησης και την προσεχή παρουσία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και στην προπονήτριά της Λίνα Μαστροπάσκουα!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports