MORE SPORTS

/

Ο Ίφιτος στους «16» του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων

Κοινοποίηση
Tweet

Πινγκ - πονγκ

Άκρως επιτυχημένη η παρουσία των πατρινών αθλητών στο πανελλήνιιο πρωτάθλημα ατομικών και ομαδικών αγωνισμάτων κ19 (Εφήβων) που διεξάγεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης από 27 έως 30 Απριλίου .

Ο Γιώτης Γιώργος του Α.Σ.Ίφιτος Πατρών Πατρών με 2 νίκες και 1 ήττα πέρασε στο κυρίως ταμπλώ .Εκεί αγωνίσθηκε με τον Κερασίδη Ηρακλη του ΔΑΟΤ Ταύρου(νούμερο 9 της γενικής κατάταξης) και κατάφερε να περάσει έτσι στους πρώτους δεκαέξι καλύτερους εφήβους του πανελληνίου πρωταθλήματος,  νικώντας τον με 3-2 σε , ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-2. Το τελευταίο σετ ύστερα από σκληρή μάχη κερδήθηκε οριακά με 13-11 και ο πατρινός αθλητής πανηγύρισε την νίκη.    

Στη συνέχεια  ο Γιώτης αγωνίσθηκε με το νο3 της κατάταξης Μανωλόπουλο(ΟΕΑ Ρεθύμνου) όπου και ηττήθηκε με 0-3, κατακτώντας στη γενική κατάταξη  θέση από 9-16 , ξεκινώντας τους αγώνες του ως νούμερο 24 των εφήβων στην διοργάνωση

  Ο Τσέπης Μιλτιάδης του Ϊφιτου Πατρών κατάφερε κι αυτός με 2 νίκες και μία ήττα να περάσει στο κυρίως ταμπλώ των 32  , όπου εκεί αγωνίσθηκε με τον Σωτηρίου (ΑΕΣ Φλώρινας)  και ηττήθηκε με 3-1  καθώς πήρε το πρώτο σετ 12-10, έχασε το δεύτερο οριακά με 11-13, και το τρίτο και τέταρτο με 7-11 και 6-11 .

  Στο διπλό οι δύο αθλητές νίκησαν στον πρώτο τους αγώνα τους Νούλα / Αιβαζή  του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ, ενώ έχαναν με 0-2 .Στη συνέχεια υπέκυψαν στους Κερασίδη /Αλεξόπουλο του ΔΑΟ Ταύρου με 0-3 και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους καταλαμβάνοντας μία θέση μεταξύ 9-16.

  Ακόμη, ο πατρινός Μαστρογιάννης Γιάννης δανεικός φέτος στον ΑΣΕΑ Φλώρινας  από τον ΕΑΛ Φοίνικες Πάτρας, πέρασε στο κυρίως ταμπλώ έχοντας καταφέρει δύο νίκες και μία ήττα. Αγωνισθηκε στην συνέχεια με τον Κούτρα Γ. Του Ποσειδώνα Λουτρακίου όπου και ηττήθηκε με 3-0 σετ, κάνοντας μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας και μία θέση στην οκτάδα με το σύλλογό του στο ομαδικό, και μία θέση στην 16άδα του διπλού με συμπαίκτη το συναθλητή του Σωτηρίου από τον ΑΣΕΑ Φλώρινας, χάνοντας για την οκτάδα με 1-3 από τους Κούτρα/Αναστασιάδη   του Α.Ο.Ποσειδώνα Λουτρακίου .

Μοναδική πατρινή  γυναικεία παρουσία στο πρωτάθλημα ήταν αυτή της Αλεξανδροπούλου Μυρτούς η οποία έδωσε γερή μάχη στο γκρουπ με τις Δημητριάδη (0-3), Μπαχτζεβάνη (2-3)και Νουρέ (1-3). αλλά δεν κατάφερε να περάσει στο κυρίως ταμπλώ. Αγωνίσθηκε επίσης στο διπλό με συμπαίκτρια την Κατσούλη  του  Α.Ο. Ταταύλα   και στο μικτό με ζευγάρι το συναθλητής της  Γιώτη Γιώργο, όπου αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο, αποκομμίζοντας όμως πολύ όμορφες εμπειρίες από την συμμετοχή τους.

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Την 1η Μαίου, Μ.Τετάρτη ο Α.Σ. Ίφιτος Πατρών διοργανώνει ανοικτό τουρνουά πιγκ-πογκ για αρχάριους μαθητές και μαθήτριες  δημοτικού και γυμνασίου .Η διοργάνωση γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης και διάδοσης του αθλήματος της ομοσπονδίας  και τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος  και το τουρνουά έχει συναγωγιστικό -εορταστικό χαρακτήρα με σκοπό την χαρά και την ευχαρίστηση με την ενασχόληση με το άθλημα.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων στην γραμματεία των αγώνων.
Τόπος διξαγωγής Α.Σ.Ιφιτος Πατρών-Νόρμαν 57, 6ο Λύκειο, Περιοχή Πυροσβεστείο . Ώρα έναρξης 17.ΟΟ Τηλ επικοινωνίας :6937 72 71 88.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports