EVENTS

/

Σελίν Ντιόν, γαλλική Vogue: «Προπονούμαι, έχω τη θέληση, ελπίζω σ΄ ένα θαύμα»

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Συγκινεί ως cover star η 55χρονη τραγουδίστρια που πάσχει από Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου (SPS)

To γύρω του κόσμου κάνει η συνέντευξη και η φωτογράφιση της Σελίν Ντιόν στη γαλλική Vogue, καθώς ενώ παλεύει σκληρά για τη ζωή της, δεν καταθέτει τα όπλα. Μετά την εμφάνιση- έκπληξη στα βραβεία Grammy, ετοιμάζεται να δώσει το παρόν στο Met Gala στις 6 Μαίου, ενώ μέσα στη χρονιά θα κάνει πρεμιέρα το βιογραφικό της ντοκιμαντέρ«I Am: Céline Dion».

Τον περασμένο  μήνα  ανέβασε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία περιτριγυρισμένη από τους τρεις γιους της, τον Ρενέ-Τσαρλς, 23 ετών, και τους 13χρονους δίδυμους, Νέλσον και Έντι. Τί λέει όμως σήμερα;

 «Οι άνθρωποι που πάσχουν από SPS μπορεί να μην είναι αρκετά τυχεροί ή να μην έχουν τα μέσα για καλούς γιατρούς και καλές θεραπείες. Εγώ έχω αυτά τα μέσα και αυτό είναι ένα δώρο. Επιπλέον, έχω αυτή τη δύναμη μέσα μου. Ξέρω ότι τίποτα δεν πρόκειται να με σταματήσει», τονίζει.

Mε Alaia

Με Jacqemous

Δεν ξέρει πάντως αν θα επιστρέψει σύντομα on stage: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό... Γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: «Ναι, σε τέσσερις μήνες». Δεν ξέρω... Το σώμα μου θα μου το πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω απλά να περιμένω. Είναι δύσκολο να ζεις από μέρα σε μέρα. Είναι δύσκολο, δουλεύω πολύ σκληρά και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η θέληση. Είναι το πάθος. Είναι το όνειρο. Είναι η αποφασιστικότητα»..

Αποκάλυψε ότι  υποβάλλεται σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία πέντε ημέρες την εβδομάδα.

«Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, τα δάχτυλά μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου.Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Στην αρχή αναρωτιόμουν: γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω;»

Mε Balenciaga

Με Schiaparelli

Κινητήριος δύναμη η  αγάπη της οικογένειάς της, των θαυμαστών της και της ομάδας της.

«Δεν πολεμάω την ασθένεια, είναι πάντα μαζί μου.  Oνειρεύομαι να ζήσω το σήμερα. Μια μέρα κάθε φορά. Ελπίζω σε ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με την επιστημονική έρευνα, αλλά πρέπει να μάθω να ζω με αυτό».

Η Ντιόν έχει σπίτια στη Φλόριντα των ΗΠΑ και στο Μόντρεαλ αλλά διατηρεί τη βάση της στο Λας Βέγκας.

Μίλησε πάντως και για την εικόνα της, καθώς η φωτογράφιση στο περιοδικό είναι άκρως εντυπωσιακή, με statement looks. Eνα ογκώδες ροζ παλτό Alaia, ένα πουκάμισο σε ιδιαίτερο σχήμα Schiaparelli, ένα τζάκετ Jacquemus, ένα λευκό σύνολο Balenciaga που φόρεσε χωρίς σουτιέν… Όλα διαλεγμένα από τον ονομαστό στυλίστα του Χόλιγουντ Law Roach ο οποίος επιμελείται και την γκαρνταρόμπα της Ζεντάγια.

«Νιώθω τυχερή που φωτογραφίζομαι για τη γαλλική Vogue και στα 55 μου με ρωτούν τι κάνω για την ομορφιά μου. Μα η ομορφιά είναι αυτό που έχουμε μέσα μας, είναι τα όνειρά μας και όσα μας περιτριγυρίζουν. Σήμερα είμαι μια γυναίκα πολύ δυνατή για να προχωρήσω μπροστά» καταλήγει η ντίβα με τη μαγική φωνή.

Ως γνωστόν η φήμη της απογειώθηκε με το αξεπέραστο τραγούδι του πολυβραβευμένου φιλμ «Τιτανικός», «My Heart Will Go On» ενώ το άλμπουμ «Let’s Talk About Love» πούλησε 31 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Την τελευταία διετία ακύρωσε τις συναυλίες της δημοσιοποιώντας την αρρώστια της.

Ειδήσεις Τώρα

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Η Ναυπάκτια πρωταθλήτρια στην Athens Fashion Week, ως μοντέλο της Kathy Heyndels

Ζεντάγια: Η ώρα του Jacquemus, ένα ροζ, polo cutout look με sixties χτένισμα

Naumachia Ball: Χαζέψτε το παραμυθένιο art de la table του Dior στη Μπιενάλε Βενετίας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View