STYLE

/

Και η Ζεντάγια με Celia Kritharioti, διάλεξε εκρηκτικό neon green λόγω των tennis balls

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η 27χρονη star πρόβαλε τη νέα της ταινία «Challengers» στο Λος Αντζελες τιμώντας την ελληνική μόδα

 Στην ελληνική μόδα και συγκεκριμένα στις πάντα εντυπωσιακές και glam τουαλέτες δια χειρός Celia Kritharioti στράφηκε ο ονομαστός στυλίστας της Ζεντάγια, Law Roach.

H νεαρή πρωταγωνίστρια, που έχει μπει στην a- list των κορυφαίων super stars αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, μετά την ευρωπαική promo tour της ταινίας «Challengers» επέστρεψε στην Αμερική. Για την επίσημη πρώτη προβολή και το after party στο Λος Αντζελες υιοθέτησε ένα look που ξεσηκώνει μεμιάς την προσοχή. Το φόρεμά της ήταν custom made με την σφραγίδα της Ελληνίδας couturier, η οποία ντύνει πλέον όλο και περισσότερες διασημότητες ανά τον κόσμο.

Με σατινέ υφή, θηλυκές πτυχές, πολύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ και γυμνή πλάτη, υπογράμμισε τη λεπτή σιλουέτα και την εξωτική επιδερμίδα της 27χρονης performer. Το χρώμα του, ένα εκθαμβωτικό πράσινο ή neon green έλαμπε από μακριά. Επιλέχθηκε γιατί θυμίζει τα μπαλάκια του τένις άρα και το αθλητικό σκηνικό της ταινίας γενικότερα. Αλλωστε, όλο το βεστιάριο της Ζεντάγια τις τελευταίες μέρες ήταν θεματικό, δηλαδή εμπνευσμένο από την αντισφαίριση.

Κοτσάκι, λεπτεπίλεπτες γόβες, διαμάντια και λευκά νύχια ολοκλήρωσαν την εικόνα της. Κατευθείαν τα φλας έπεσαν πάνω της αν και πλαισιωνόταν από το σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και τους συμπρωταγωνιστές της.

Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: 7χρονος σκηνοθέτησε ξυλοδαρμό 8χρονου και το ανέβασε στο Tik Tok

«Ξεχειλίζει» στα μαγιό της εταιρείας της η Κιμ Καρντάσιαν, styling by Carine Roitfeld

Οι stars έσπευσαν στο Dior show για τη Νέα Υόρκη και τη Μάρλεν Ντίντριχ

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View