STYLE

/

«Ξεχειλίζει» στα μαγιό της εταιρείας της η Κιμ Καρντάσιαν, styling by Carine Roitfeld

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μοτίβο ερπετών, μαύρο και κόκκινο στο beachwear προτείνει η πάμπλουτη επιχειρηματίας και reality queen

Δυο νούμερα μικρότερα από το κανονικό της μέγεθος φοράει η 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν στην τελευταία φωτογράφιση για την καμπάνια της βραβευμένης εταιρείας της Skims.

Aποτέλεσμα; Οι πλούσιες καμπύλες της «ξεχειλίζουν» από τα μπικίνι, τα ολόσωμα και τα resort ρούχα. Δείχνει πραγματικά πιο sexy από ποτέ στα 43 της. Η Κιμ με wet look στα μαλλιά και τις πλέον ηδυπαθείς πόζες αποδεικνύει επιπλέον, πως ακόμα μια φορά η ίδια είναι το κορυφαίο και πιο επιδραστικό μοντέλο για την προώθηση του label. Επιπλέον διαλαλεί στις γυναίκες να χαίρονται τις πληθωρικές τους σιλουέτες και την ηλικιακή ωριμότητα. 

Περήφανη για το σωματότυπό της, υπογραμμίζει τα κάλλη της πιέζοντάς τα. Αλλωστε, η Skims ιδρύθηκε εστιάζοντας στο shapewear, δηλαδή φτιάχτηκε για να κολακεύει κάθε σωματότυπο όχι μόνο τα υπερβολικά αδύνατα κορμιά. Προωθεί sizes από 2 XS μέχρι 5 XL! Την καμπάνια υπογράφει στυλιστικά η πανίσχυρη guru της μόδας και των εκδόσεων Carine Roitfeld προβάλλοντας την πασίγνωστη super star ως φαντασίωση, ενώ τη φωτογράφιση ανέλαβε ο διάσημος βρετανός Nick Knight. Εμπνευση είναι τα fashion editorials της δεκαετίας του 2000.

Οι αισθησιακές εικόνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο την περασμένη Δευτέρα. Το κοινό των 350 εκατομμυρίων ακολούθων παρατήρησε αμέσως πως οι μονοχρωμίες μαύρου και κόκκινου αποτελούν μεγάλο trend μαζί με τα μοτίβα της ζούγκλας όπως το φίδι. Η collection αναμένεται να «αβγατίσει» το 1,7 δισεκατομμύριο περιουσίας της Κιμ, που είναι μαμά 4 παιδιών. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως πάντως για τα snake prints… είστε ή δεν είστε μαμάδες με πατημένα 40.  

 Ειδήσεις Τώρα

Το Πανεπιστήμιο Πατρών πάει για πρώτη φορά… Καρναβάλι! Με άρμα, πλήρωμα, χορό και καρναβαλικό περίπτερο

Η Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»: «Δεν ξέρω τι θα πρέπει να βάλουμε για να είναι ελληνικό; Ένα τσαρούχι;»

Ελβετία, Ιταλία, Κροατία: Τα φαβορί που απειλούν το ελληνικό «Ζάρι» στη Γιουροβίζιον

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View