ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ακτιβίστρια σε Μητσοτάκη: «Έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας»

Κοινοποίηση
Tweet

Ο κ. Μητσοτάκης, αιφνιδιασμένος, τής ανταπαντά «είστε σοβαρή;»

Δεν κύλησε ήρεμα η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Καναδά, καθώς «τα άκουσε» από ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης για τη στάση της Ελλάδας και της κυβέρνησή του στα όσα που συντελούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε»


Ειδικότερα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα X, μια ακτιβίστρια πλησιάζει τον πρωθυπουργό και τον ρωτά αν είναι αυτός. Όταν εκείνος απαντά ότι είναι ο ίδιος εκείνη του λέει «είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων».

Ο κ. Μητσοτάκης, αιφνιδιασμένος, τής ανταπαντά «είστε σοβαρή;», με την ίδια να συνεχίζει: «Ναι δεν έχετε κάλεσε για εκεχειρία. Έχουν σκοτωθεί 14.000 παιδιά στην Παλαιστίνη. Έχετε το αίμα των ανθρώπων αυτό στα χέρια σας. Πώς αντικρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη;».

Ο πρωθυπουργός, αμήχανος, της απάντησε ξανά ότι έχει ζητήσει κατάπαυση του πυρός και αποχωρεί.

«Τι παραπάνω κάνετε; Γιατί δεν εφαρμόζετε κυρώσεις στο Ισραήλ; 14.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν σκοτωθεί. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί. Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος» φαίνεται να του λέει στο τέλος.

πηγή ethnos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις