ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο βράδυ στα δυτικά -Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κι έντονες χιονοπτώσεις

Κοινοποίηση
Tweet

Αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης από τη Βόρεια Σκανδιναβία και τη Ρωσία κινούνται ήδη προς τα Βαλκάνια

«Με πολύ κρύο θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, ενώ νέο κύμα κακοκαιρίας θα απασχολήσει τη χώρα μας από αύριο το βράδυ και από τα δυτικά που θα φέρει και πάλι τα χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα» αναφέρει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Πρόσκαιρη μικρή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, κυρίως στη Θράκη και τα νότια νησιωτικά τμήματα, όμως από την Παρασκευή 12/1 προβλέπεται νέα πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το meteo.gr για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης από τη Βόρεια Σκανδιναβία και τη Ρωσία κινούνται ήδη προς τα Βαλκάνια, και θα προκαλέσουν αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στην Ελλάδα κυρίως το Σάββατο 13/1.

 
 

 

 
 

 
 
 

 
Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις