Πατρινό Καρναβάλι: Tα διαθέσιμα Airbnb της…τελευταίας ώρας –Πόσο κοστίζουν- «Λύση» η Αιγιάλεια

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page

12 διαθέσιμα σπίτια στο Δήμο Πατρέων

THE BEST CARNIVAL 2023

/

Ελάχιστα είναι τα διαθέσιμα σπίτια για βραχυπρόθεσμη μίσθωση στην Πάτρα για το τριήμερο του Καρναβαλιού. Για όσους αποφασίσουν να περάσουν  το Καρναβάλι στην Πάτρα την τελευταία στιγμή, η ανεύρεση χώρου διαμονής δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ενώ η επιλογή καταλύματος στην Αιγιάλεια φαίνεται πως δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας έχει αγγίξει το 100% ενώ τα λίγα διαθέσιμα Airbnb είναι η μόνη επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν τη βασίλισσα του καρναβαλιού, το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.

 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, «αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12 διαθέσιμα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Δήμο Πατρέων (Από Ζαβλάνι έως Λάγγουρα ) ενώ στο κέντρο της πόλης μόνο 3. Το ελάχιστο κόστος από 825 για τρεις διανυκτερεύσεις . Οι οικονομικές επιλογές πλέον είναι περιορισμένες με μόλις 2 ακίνητα στον Ψαθόπυργο (435€ για 3 διανυκτερεύσεις ) και (576€ για 3 διανυκτερεύσεις). Σε Αίγιο, Σελιανίτικα, δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο».

Ωστόσο να σημειώσουμε ότι στην περιοχή της Αιγιάλειας υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια σε ξενοδοχεία της περιοχής και μάλιστα σε τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή που έχουν τα δωμάτια σε ξενοδοχεία της Πάτρας.

«Υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα στην περιοχή της Αιγιάλειας. Όσοι αποφασίσουν τη τελευταία στιγμή να βρεθούν στην Αχαΐα θα μπορέσουν να βρουν δωμάτια. Αυτή τη στιγμή η πληρότητα σε Σελιανίτικα και Αίγιο φτάνει το 70%. Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια και μάλιστα στη μισή τιμή από το κόστος που έχουν τα δωμάτια στην Πάτρα» λέει στο thebest.gr  o  αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας, Χρήστος Κανελλής.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια