SPOTLIGHT

/

Το καλύτερο παστίτσιο φτιάχνεται με ...κεφαλοτόρι

Τρώγεται (και) στο Μανχάταν

Σταθόπουλος Τάσσος
legtas70@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Οι δυσκολίες της ελληνικής κουζίνας για έναν Νεοϋορκέζο σεφ!

Στα -θεσπέσια είναι αλήθεια- μυστικά του παστίτσιου προσπάθησε να μυήσει το κοινό του ένας δημοφιλής Νεοϋορκέζος σεφ.

Έφτιαξε λοιπόν ένα ταψί Παστίτσιο και μοιράστηκε την βήμα - βήμα διαδικασία από τα social media (ThatDudeCanCook).

Το αποτέλεσμα για τον Σεφ ήταν αψεγάδιαστο, πλην όμως ατύχησε στην επιλογή τυριού.

Πρότεινε να χρησιμοποιήσουν όλοι ένα περίφημο ελληνικό τυρί, το …κεφαλοτόρι!

Δεν μπορούσε να προφέρει αλλιώς το κεφαλοτύρι.

Κι είναι - που είναι δυσεύρετο στο Μανχάταν το καφαλοτύρι, άντε να ψάξεις για κεφαλοτόρι!

Πρότεινε πάντως εναλλακτική λύση με ιταλικά τυριά.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι τυρί κι αν έβαλε, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό!

Δείτε το σχετικό βίντεο που ξεπέρασε τα 2.5 εκατομμύρια προβολές στο facebook:

Αλλά και στο youtube:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight