FOOD

/

Κις λορέν με κοτόπουλο και λαχανικά από την Μαργαρίτα Νικολαΐδου

Κοινοποίηση
Tweet

Ένα λαχταριστό πιάτο

Η σεφ Μαργαρίτα Νικολαΐδη φτιάχνει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» ένα λαχταριστό πιάτο.

Υλικά:
250 γρ. αλεύρι
125 γρ. βούτυρο
40 γρ. νερό
1 κρόκος
2 πρέζες αλάτι

Για τη γέμιση:

250 γρ. κοτόπουλο στήθος
2 πολύχρωμες πιπεριές
80 γρ. ανθότυρο
200 γρ. φέτα
70 γρ. γιαούρτι
3 αυγά
50 γρ. βούτυρο
Μισό ματσάκι φρέσκο κρυμμύδι
100 γρ. ντομάτα λιαστή
200 γρ. σπανάκι baby
Καπνιστή πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life