FOOD

/

Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι από τον Γιώργο Τσούλη

Κοινοποίηση
Tweet

Μια διαφορετική συνταγή

Λαχταριστή συνταγή από τον σεφ Γιώργο Τσούλη στην κουζίνα της «Ελένης».
Υλικά:

Για τη γέμιση

1 κιλό σπανάκι χοντροκομμένο
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
1 λίτρο γάλα
500 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ πελτέ ντομάτας
400 ml χυμό ντομάτας
2 κλωνάρια βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 κ.γ ρίγανη ξερή
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life