ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πούτιν: Οι ρωσικές αντιαεροπορικές δυνάμεις «τσακίζουν» τα εχθρικά όπλα «σαν καρύδια»

Κοινοποίηση
Tweet

Όλα όσα είπε

Οι ρωσικές αντιαεροπορικές δυνάμεις έχουν καταρρίψει δεκάδες ουκρανικά όπλα και «τα τσακίζουν σαν καρύδια», λέει ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε ένα σύντομο απόσπασμα συνέντευξής του το οποίο μεταδόθηκε το Σάββατο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο μετέδωσε πρώτο τα σχόλια, ο Πούτιν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τα όπλα, που προμηθεύουν οι ΗΠΑ, λέγοντας πως η Ρωσία τα αντιμετωπίζει εύκολα και έχει ήδη καταστρέψει δεκάδες από αυτά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, από το απόσπασμα της συνέντευξης, η οποία θα μεταδοθεί αύριο, Κυριακή, καθίσταται σαφές πως ο Πούτιν απαντούσε στην πραγματικότητα σε μια διαφορετική ερώτηση, η οποία δεν αναφέρεται.

«Τα αντιαεροπορικά συστήματά μας τα τσακίζουν σαν καρύδια. Δεκάδες έχουν καταστραφεί», δήλωσε ο Πούτιν.

 Παρόλο που το ακριβές είδος των όπλων δεν είναι σαφές, η Ρωσία λέει ότι έχει καταστρέψει τόσο αεροσκάφη όσο και πυραύλους που χρησιμοποιεί η Ουκρανία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις