ΣΙΝΕΜΑ

/

Ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν και Τόμι Λι Τζόουνς παρέα στο φιλμ «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου»

Κοινοποίηση
Tweet

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer

Σε διανομή της Tanweer, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 η ταινία «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου – The Comeback Trail» που περιλαμβάνει είναι αλήθεια, ένα εξαιρετικό καστ με μια τριανδρία Οσκαρικών πρωταγωνιστών. Ο 77χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο 84χρονος Μόργκαν Φρίμαν και ο 75χρονος Τόμι Λι Τζόουνς μπλέκουν σε μια περιπέτεια, τόσο ξέφρενη, που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μαζί τους στη ταινία και ο 46χρονος Ζακ Μπραφ με τον Έμιλ Χιρς.

Πως θα σας φαινόταν αν σας προσλάμβαναν να παίξετε σε μια ταινία, μονάχα για να σας σκοτώσουν και να επωφεληθούν οι παραγωγοί από τα χρήματα της ασφάλειας, αλλά εσείς ήσασταν ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου και αποφεύγατε εν αγνοία σας όλες τις κακοτοπιές; Μη πάει ο νους σας στο πολύ κακό.

Η κωμωδία καταστάσεων σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζορτζ Γκάλο είναι ριμέικ της ταινίας του 1982 και μιλάει για εκείνες τις περιπτώσεις, που μονάχα το γέλιο μπορεί να κάνει τέτοιες καταστάσεις να μοιάζουν ανώδυνες, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης 29/6/2021 διοργανώνεται αβάντ πρεμιέρ προβολή του φιλμ «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου» στον θερινό κινηματογράφο Μπομπονιέρα στην δροσερή Κηφισιά, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το σενάριο που ο Τζορτζ Γκάλο συνυπογράφει με τον Τζος Πόσνερ, δύο κινηματογραφικοί παραγωγοί που χρωστάνε χρήματα στη μαφία, χρησιμοποιούν τον γερασμένο κινηματογραφικό τους αστέρα σε μία απάτη στην προσπάθειά τους να σωθούν. Όμως, καταλήγουν να κερδίσουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Παίζουν και οι Eddie Griffin, Kate Katzman, Blerim Destani.

Ενδεχομένως την χαριτωμένη αυτή αστυνομική κωμωδία μυστηρίου να την δούμε και στην Πάτρα το επόμενο διάστημα. Η ταινία είχε κάνει την πρεμιέρα της στο Monte-Carlo Comedy Film Festival του 2020.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture