ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο 77χρονος σταρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο τραυματίστηκε στα γυρίσματα του νέου φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε

Κοινοποίηση
Tweet

Ο λόγος για το «Killers of the Flower Moon» όπου συμπρωταγωνιστούν οι Τζέσι Πλέμονς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Στα μέσα Απριλίου 2021 ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου φιλμ του σπουδαίου Αμερικανού σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε με τίτλο «Killers of the Flower Moon» και πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Ωστόσο προβληματισμό και ανησυχία προξένησε το νέο από τα γυρίσματα του «Killers of the Flower Moon»  στην Οκλαχόμα, ότι ο τιμημένος με 2 Όσκαρ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο τραυματίστηκε.

«Πάτησα πάνω σε κάτι, γλίστρησα και έπαθα ρήξη τένοντα του τετρακέφαλου. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος. Και τώρα πρέπει να εγχειριστώ. Όμως είναι κάτι που πρέπει να περιμένει κανείς όταν περνά μια κάποια ηλικία. Κι επίσης, ευτυχώς, είναι κάτι που διορθώνεται...», είπε ο ηθοποιός που στις 17 Αυγούστου 2021 θα κλείσει αισίως τα 78 του χρόνια και παραμένει πάντοτε θαυμαστά ενεργός καλλιτεχνικά.

Το 2019 τον είδαμε μαζί με τον Αλ Πατσίνο στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε που προβλήθηκε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ένα ακόμα ευτύχημα, μέσα στην ατυχία, όπως γράφει το flix.gr ήταν ο ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε ήδη προγραμματίσει να επιστρέψει στη Ν. Υόρκη αυτές τις μέρες για ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα. Οπότε θα καταφέρει να χειρουργηθεί χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει η παραγωγή της ταινίας.

«Ευτυχώς ο ρόλος δεν απαιτεί πολλές μετακινήσεις. Μπορώ να κάθομαι αρκετά, να μην το ταλαιπωρώ. Οπότε, μετά την εγχείρηση θα το προσέχω, αλλά θα μπορώ να συνεχίσω...», ανέφερε.

Να θυμίσουμε πως ο Ντε Νίρο έγινε σούπερ σταρ παίζοντας τον Vito Corleone στο επικό φιλμ του Francis Ford Coppola «The Godfather Part II - Ο Νονός 2» το 1974, ρόλος που του χάρισε στην απονομή του 1975, το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού. Ακολούθησε το 1976 ο ρόλος του Travis Bickle στο «Taxi Driver – Ο Ταξιτζής» του Μάρτιν Σκορσέζε, ο ρόλος του στρατιώτη στο δράμα για τον πόλεμο του Βιετνάμ, «The Deer Hunter – Ο Ελαφοκυνηγός» του Μάικλ Τσιμίνο το 1978 ενώ ως Jake LaMotta στο αριστούργημα του Scorsese «Raging Bull – Οργισμένο είδωλο» τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου στην απονομή του 1981.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture