ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιες επιπλέον υπηρεσίες θα έχει το νέο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας και πώς θα αξιοποιηθεί το κτίριο της Ερμού

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Σε χώρο του ΚΕΤΧ θα κατασκευαστεί το νέο διοικητήριο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Σκοπευτήριο, παιδικό σταθμό, αποκλειστικό χώρο στάθμευσης και ακόμη λέσχη αστυνομικών θα διαθέτει το νέο αστυνομικό μέγαρο που σχεδιάζεται μέσα στο ΚΕΤΧ Πατρών. Το πράσινο φως άναψε πρόσφατα ο υπουργός Εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ενέκρινε την σχετική παραχώρηση και χωροθέτηση στο στρατόπεδο του κέντρου εκπαίδευσης τεχνικού της Πάτρας, στην περιοχή της Εγλυκάδας. 

 Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως απότοκο της συζήτησης πριν από περίπου έναν χρόνο στην Πάτρα για το θέμα, παρουσία και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Η πρόταση του βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, φαίνεται πως επικράτησε, βγάζοντας από το αδιέξοδο στο οποίο είχε οδηγηθεί το χωροταξικό για το νέο αστυνομικό μέγαρο. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως όταν κατασκευαστεί το νέο αστυνομικό μέγαρο, υπάρχει πρόβλεψη για ξεχωριστή είσοδο, από αυτή που υπάρχει σήμερα για το στρατόπεδο του ΚΕΤΧ.

Να αναφέρουμε πως το κτίριο της Ερμού -όπου σήμερα στεγάζονται οι αστυνομικές υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής- θα αξιοποιηθεί για κάποιες από αυτές, που σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν σε αιτήματα πολιτών και παραλαβή εγγράφων.

Τι λέει για το θέμα ο πρόεδρος των αστ. υπαλλήλων Αχαΐας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις