ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Νοέμβριο στις Ελληνικές αίθουσες η Γαλλική κοινωνική ταινία "Μοναδικοί"

Κοινοποίηση
Tweet

Θα την δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης Γαλλικής ταινίας «Οι Άθικτοι - Intouchables» που είχε και αμερικάνικο ριμέικ, επιστρέφουν με ένα δυναμικό κοινωνικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Βενσάν Κασέλ και Ρεντά Κατέμπ. Ο λόγος για την ταινία «Μοναδικοί - Hors Normes/The Specials» που αναμένεται μέσα στο μήνα Νοέμβριο στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon.

Η συγκεκριμένη κοινωνικοδραματική ταινία είχε ρίξει την αυλαία στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών του 2019 όπου είχε προβληθεί εκτός δυναγωνισμού. Το φιλμ έχει βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα.

Αναμένεται να δούμε την ταινία «Μοναδικοί - Hors Normes» και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το σεναριακό και σκηνοθετικό δίδυμο Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό, σε αντίστοιχο θεματικό ύφος με την προηγούμενη επιτυχία τους «Οι Άθικτοι», έριξε την αυλαία στο 72ο Φεστιβάλ Καννών με το «Μοναδικοί», ένα κοινωνικό δράμα που αφηγείται μία αληθινή ιστορία βασισμένη στην προσωπικότητα του Στεφάν Μπεναμού, ο οποίος διευθύνει επί χρόνια στο Παρίσι ένα καταφύγιο για νέους με αυτισμό τους οποίους το κράτος έχει εγκαταλείψει.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Culture

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.