ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Γεμάτη εκδηλώσεις η τρέχουσα εβδομάδα στο Πολύεδρο της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Έκθεση της Αναστασίας Ντόντη, παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αντιγόνης Βλαβιανού και μουσική βραδιά με ζειμπέκικα με την Ιόνια Ορχήστρα

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας 28/9 – 3/10/2020 στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Κατ’ αρχάς την Τρίτη 29/9/2020 τελειώνει η έκθεση ζωγραφικής της Ευτυχίας Στυλιανέα ενώ θα λάβει χώρα Workshop – εργαστήρι «ζωγραφίζουμε μαζί της ρόδια και φρούτα φθινοπωρινά».

•             Τρίτη 29/9 6 με 8 το απόγευμα,

η Ιωάννα Τσάκωνα και το βιβλίο της "Το Μαγικό ταξίδι της Σοφίας" για παιδιά και ενήλικες. «Το Μαγικό ταξίδι της Σοφίας», είναι ένα παραμύθι με χαρακτήρα, με έντονα μηνύματα, κυρίως όμως είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Η Ιωάννα Τσάκωνα, εργάζεται ως Υγειονομικός Αξιωματικός στην Ελληνική Αστυνομία με την ειδικότητα της Ψυχολόγου. Το βιβλίο της έχει εικονογραφήσει η Ευτυχία Στυλιανέα.

•             Τετάρτη 30/9 με Παρασκευή 2/10  "...τα εκθέτουμε και τα φοράμε !!!"

Μοναδικές χειροτεχνίες: ζωγραφιστά ρούχα, κοσμήματα, τσάντες, καπέλα, εσάρπες

Συμμετέχουν οι: Aξιώτη Βικτωρία, Βέρρα Γεωργία, Αναστασία Καπινιάρη, Ελένη Μαρινάκη, Ευγενία Πλιάγκου, Όλγα Νικολοπούλου, Σοφία Ξυδία και  Siegmund Νicole.

•             Πέμπτη 1/10 και ώρα 9μ.μ.   «Τα 9/8 της ψυχής μας …» ζεϊμπέκικα  από την Ιόνια ορχήστρα & τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

•             Παρασκευή 2/10 και ώρα 8.30μ.μ. Παρουσίαση του βιβλίου της Αντιγόνης Βλαβιανού "Ο ξανακερδισμένος τ(ρ)όπος της λογοτεχνίας" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Μιλούν οι: Ανδρέας Μήτσου, συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης, δημοσιογράφος, διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» καθώς και η συγγραφέας του βιβλίου.

•             Σάββατο 3/10/2020,   12 μεσημέρι- 6 απόγευμα: Εγκαίνια έκθεσης της Αναστασίας Ντόντη,

και με μυρωδάτο καφέ, φρέσκους χυμούς, αναψυκτικά, σπιτικά γλυκά κουταλιού, δροσερές σαλάτες, ουζάκι, μεζεδάκια και σπιτικές πίτες στον κήπο, στο βιβλιοπωλείο, στην αίθουσα τέχνης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture