ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ "Πόλεμος στο Σπίτι"

Κοινοποίηση
Tweet

Με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον ταλαντούχο πιτσιρίκο Oakes Fegley του "Ο Πιτ & ο Δράκος του"

Λίγο πριν βγει στις ΗΠΑ, θα δούμε εδώ στις Ελληνικές αίθουσες, τη νέα οικογενειακή κωμωδία με τίτλο «Πόλεμος στο Σπίτι -The War with Grandpa» σε σκηνοθεσία του 47χρονου Τιμ Χιλ όπου πρωταγωνιστεί ο ακαταπόνητος Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο ρόλο του παππού του φιλμ.

 Η ταινία, το τρέιλερ της οποίας ήδη προβάλλεται στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Πίτερ και ο παππούς του, Τζακ, είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πιο μεγάλο κεκτημένο του, το δωμάτιό του! Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και επινοεί με τους φίλους του φάρσες για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα... Ένας πόλεμος είναι προ των πυλών!

Σκηνοθεσία: Τιμ Χιλ

Πλάι στον 77χρονο Ρόμπερτ Ντε Νίρο που πέρυσι τον θαυμάσαμε σε μία μεγαλειώδη ερμηνεία στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, παίζουν η 50χρονη Ούμα Θέρμαν, ο Κρίστοφερ Γουόκεν, η Τζέιν Σέιμουρ, ο Rob Riggle και ο 15χρονος Oakes Fegley στο ρόλο του άτακτου και «εκδικητικού» εγγονού. Το κοινό, να θυμίσουμε πως πρωτογνώρισε τον ταλαντούχο Oakes Fegley το 2016 στο live action ριμέικ του «Ο Πιτ & ο δράκος του» της Ντίσνει σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι όπου έπαιζαν και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Η διάρκεια του φιλμ είναι 94 λεπτά.

Στις ΗΠΑ το "The War with Grandpa" αναμένεται να προβληθεί στις 9 Οκτωβρίου 2020.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture