ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση μνήμης στις Κορφές Καλαβρύτων για τον ήρωα καταδρομέα Σωτήριο Τζουρά

Κοινοποίηση
Tweet

Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 το πρωί

Εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα καταδρομέα Σωτήριο Τζουρά που έπεσε μαχόμενος στην Κύπρο και για τους πεσόντες εκ Κορφών Καλαβρύτων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην στην ορεινή κοινότητα Κορφών, την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 το πρωί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης μνήμης για τον ήρωα καταδρομέα Σωτήριο Τζουρά που έπεσε μαχόμενος στην Κύπρο, θα τελεστεί μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου Κορφών και ακολούθως στο Μνημείο Πεσόντων, στις 10:00 π.μ. θα ψαλεί Επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει Ομιλία.

Ακόμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσκλητήριο πεσόντων, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού καθώς και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Την εκδήλωση μνήμης στην Κοινότητα Κορφών, την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 συνδιοργανώνουν η τοπική κοινότητα με πρόεδρο τον Παναγιώτη Οικονομόπουλο και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.