SPOTLIGHT

/

Νέα τραγωδία στην οικογένεια Κένεντι: Νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Κοινοποίηση
Tweet

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο σύζυγός της

Νεκροί πρέπει να θεωρούνται οι αγνοούμενοι από την Πέμπτη 40χρονη Μέιβ Κένεντι ΜακΚίν - εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι - και ο μικρός της γιος,όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο σύζυγος της ΜακΚίν, Ντέιβιντ. 

Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ, στο Μέριλαντ, τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.

 
Στη συνέχεια, με ανάρτησή του στα social media, o Ντέιβιντ ΜακΚίν, δήλωσε ότι οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν μητέρα και γιο. «Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ακτοφυλακής και τοπικών Αρχών, η έρευνα για τους δύο αγνοούμενους σταμάτησε» έγραψε ο ΜακΚίν, σημειώνοντας πως ως εκ τούτου μητέρα και γιος θεωρούνται νεκροί.

Ωτσόσο, όπως γράφει, οι έρευνες για τον εντοπισμό των σορών τους θα συνεχιστούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια έχει απομονωθεί λόγω του κορωνοϊού στο εξοχικό τους σπίτι. Μητέρα και γιος έπαιζαν στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους βρέθηκε στη θάλασσα.

Η Μέιβ και ο 8χρονος Γιδεών μπήκαν σε κανό προκειμένου να πιάσουν την μπάλα από το νερό και έκτοτε εξαφανίστηκαν.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight