ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Αυτές είναι οι στολές που κατασκευάζει o Armani για τους γιατρούς της Ιταλίας

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανάρτηση στο instagram

Με ένα μήνυμα και τρεις φωτογραφίες στο Instagram, ο Giorgio Armani δείχνει τις στολές που κατασκευάζει ο οίκος του σε μία προσπάθεια να συμβάλλει και αυτός στη μάχη κατά του κορωνοΐού.

Ο Ιταλός σχεδιαστής, που έχει ήδη προσφέρει 1,25 εκατ. ευρώ σε νοσοκομεία της πληγείσας Ιταλίας, ανέφερε στο μήνυμά του.

«Θα ήθελα να αφιερώσω μία ξεχωριστή σκέψη σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή των ιατρικών στολών μιας χρήσης, καθώς με τις ικανότητες και την αφοσίωσή τους θα συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλων των εποχών».

Ο Armani έχει ανακοινώσει πώς τα τέσσερα εργοστάσιά του την Ιταλία πλέον μπαίνουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού, καθώς διατίθενται για την κατασκευή και παραγωγή ιατρικών στολών για το προσωπικό των νοσοκομείων. 

Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν πάρει και άλλοι διάσημοι οίκοι μόδας ανά τον κόσμο συμβάλλοντας στη μάχη κατά της πανδημίας.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.