ΘΕΑΤΡΟ

/

Η παιδική θεατρική παράσταση "Η Λίμνη των Κύκνων" έρχεται στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο θέατρο Πάνθεον

 

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική  θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαϊκόφσκι ‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών.

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω  στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ. Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί  αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.

Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν:

Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α. ,Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρυσάνθου Δ. , στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαϊωάνου Δημήτρης  , χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα , σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος .

Στην παράσταση συμμετέχει κλασσικό μπαλέτο.

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

12.00 και 17.30

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ταμείο Θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ Τηλ. 2610325-778 (10.00 – 13.00 & 19.00 – 21.00)

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture