SPOTLIGHT

/

Μία έκθεση γεμάτη εικόνες, εμπειρίες και συναισθήματα στάθμευσε στην Πάτρα! ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Το απόγευμα της Παρασκευής

Μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Beau Rivage - Public House. Πρόκειται για μία κινητή έκθεση φωτογραφίας του wheeling2help με τίτλο ''Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ'' που στάθμευσε στην Πάτρα.

Το ταξίδι της έκθεσης δε σταματάει εδώ αφού εθελοντές από 13 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους (την Πέμπτη η έκθεση θα φιλοξενηθεί την Κρήτη)

 

 

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν 43 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους

Σκοπός της έκθεσης αλλά και των διοργανωτών ήταν να μεταφέρουν στον επισκέπτη εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που κάνει στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!

Στο πλαίσιοο της έκθεσης προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ MyQuest του Γιάννη Παπαδάκου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από δράσεις της ομάδας, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές.

 ***Το Wheeling2help είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight