SPORTS

/

Στη Θεσσαλονίκη με Άρη η ΕΑΠ

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις - Χωρίς ντέρμπι η 9η αγωνιστική

Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ανδρών με τέσσερα παιχνίδια.Αρχικά, να επανέλθει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στη Σύρο απέναντι στον αδύναμο Φοίνικα ενώ ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Άρη που υποδέχεται την "αναγεννημένη" ΕΑ Πατρών. Οι αγώνες του Σαββάτου ολοκληρώνονται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία αλλά και του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένος μόλις ένας αγώνας. Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενείται στη Κηφισιά. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ντέρμπι των "νεοφώτιστων", στο οποίο ο Πανελλήνιος υποδέχεται την ΑΕΚ.

Παράλληλα, με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την όγδοη αγωνιστική, όταν και η Ένωση ηττήθηκε με 3-1 σετ.

 

Σάββατο (05/12)

Άρης – ΕΑΠ, 16.00 (Μιχελινάκης – Θεμελής, παρ. Κάλλης), τηλεοπτική μετάδοση Novasports7

Ηρακλής – Απόλλων Καλ., 20:00 (Μπαντιανίδης – Δεληκωστίδης, παρ. Στεργιόπουλος),

Φοίνικας – ΠΑΟΚ, 18.00 (Γεροθόδωρος – Ράπτης, παρ. Γεωργόπουλος),

Ολυμπιακός – Λαμία 19.00 (Ρουσάκης – Τριανταφύλου, παρ. Πέρρος).

Κυριακή (06/12):

Κηφισιά – Παναθηναϊκός, 18.00 (Βαρθαλίτης – Πετούσης, παρ. Δευτερίγος).

Δευτέρα (07/12)

Πανελλήνιος – ΑΕΚ, 20.00 (Πανούτσος – Γεωργουλέας, παρ. Ακαρέπης) τηλεοπτική μετάδοση Novasports 3

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports