ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Απόψε η παράσταση "Η Ελλάδα μέσα μου" από τη σχολή της Ρούλας Μαυριοπούλου

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 21.00 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Η Σχολή χορού – Dance Studio της γνωστής Πατρινής χορογράφου Ρούλας Μαυριοπούλου, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έχει ετοιμάσει την ετήσια χορευτική της παράσταση που αναμένεται από τους λάτρεις του χορού και όχι μόνο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φέτος η σχολή της Ρούλας Μαυριοπούλου που στεγάζεται στην οδό Κανακάρη και Μιαούλη στην Πάτρα θα παρουσιάσει την παράσταση με θέμα: "Η Ελλάδα μέσα μου" στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, σήμερα Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 στις 9 το βράδυ.

 Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τους μαθητές της σχολής, στην παράσταση θα συμμετάσχουν:

 - οι χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Έλενα Κέκκου και Θανάσης Σολωμός,

- η τραγουδίστρια Ακριβή Αποστολάτου καθώς και ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Λογαράς, γνωστός από τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις στο Επίκεντρο+ αλλά και από την συμπαρουσίαση των καρναβαλικών παρελάσεων για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Στη σχολή της Ρούλας Μαυριοπούλου διδάσκονται εκτός από κλασικό μπαλέτο  με την εκπαίδευση να ξεκινά από την προσχολική ηλικία με τις βασικές αρχές του Ρωσικού συστήματος και την προετοιμασία των μαθητών, και σύγχρονος χορός, Αργεντίνικο τάνγκο, κ.α. Η σχολή χορού της Ρούλας Μαυριοπούλου έχει κατά καιρούς πραγματοποιήσει σεμινάρια χορού άκρως ενδιαφέροντα όπως το σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον σημαντικό χορογράφο Χάρη Μανταφούνη, ο οποίος είναι χορογράφος σε όπερες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλος κριτικών επιτροπών σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού, ιδρυτής της ομώνυμης ομάδας σύγχρονου χορού και καθηγητής της κρατικής σχολής χορού, σεμινάριο Κλασικού Μπαλέτου με τον Τριαντάφυλλο Καραμανίδη, χορευτή της Εθνικής Λυρικής Σχολής, καθηγητή κλασικού μπαλέτου και ρεπερτορίου σε επαγγελματικές σχολές στην Αθήνα, κ.α.

«Η Ελλάδα μέσα μου» λοιπόν απόψε στο Συνεδριακό/Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τους μαθητές της σχολής χορού της Ρούλας Μαυριοπούλου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture