TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 136): Ιδιωτική εισπρακτική εταιρεία αναλαμβάνει τις κλήσεις στην Πάτρα

Σταθόπουλος Τάσσος
legtas70@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Αναμένεται τζίρος εκατομμυρίων ευρώ

Σε ιδιωτική εταιρεία, όπως πληροφορείται το thebest.gr, παραχωρεί ο Δήμος Πατρών και η Τροχαία το θέμα της αντιμετώπισης του παράνομου παρκαρίσματος, καθώς το φαινόμενο τείνει να πάρει τραγικές διαστάσεις.

Τις προάλλες ένας οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας (που είναι το γραφείο του Κατσιφάρα; ακριβώς δίπλα), ενώ δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ένας δικυκλιστής είχε αφήσει τη μηχανή του (τύπου μοτοκρός) πάνω στο άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού (που μήτε μουλάρι δεν είχε καβαλήσει ο δέσποτας), καθώς δεν έβρισκε άλλο ελεύθερο μέρος πάνω στην πλατεία.

Όπως γίνεται και με τις οφειλές προς το Δημόσιο, που δόθηκαν σε εισπρακτικές εταιρείες) έτσι και ο έλεγχος των παραβατών (στο συγκεκριμένο μόνο ζήτημα, της παράνομης στάθμευσης) δόθηκαν σε ιδιωτική εταιρεία, με ποσοστά.

Οι ελεγκτές θα έχουν ένα ειδικό σκάνερ που θα φωτογραφίζει το όχημα, την πινακίδα και το σημείο της παράβασης και αυτόματα θα χρεώνεται το ποσό στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Όλα αυτά θα γίνονται χωρίς να το παίρνει χαμπάρι ο παραβάτης - οδηγός.

Το ποσό που αναμένεται να συγκεντρωθεί από τους παραβαίνοντες τον ΚΟΚ σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης εκτιμάται στα 37.645.233 ευρώ ημερησίως.

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 135): Αλλάζουν χωρίς να αλλάζουν τα ονόματα κεντρικών δρόμων της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Trollερά πράγματα