Ο Βασίλης Πριόβολος θα ταφεί αύριο στην γενέτειρά του Χρύσω Ευρυτανίας
Πλήθος κόσμου είπε το ύστατο «χαίρε» στον αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πρωτοπαλίκαρο του Άρη Βελουχιώτη, Βασίλη Πριόβολο, γνωστού ως Καπετάν Ερμή. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στα Άνω Πατήσια και η ταφή του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 12:30 στην γενέτειρά του Χρύσω Ευρυτανίας.
Ανάμεσα στους πολλούς που τον αποχαιρέτησαν ήταν και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος, ενώ στεφάνι έστειλε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δέχθηκε δριμεία κριτική από οπαδούς της ΝΔ για τη στάση του στο θέμα.
Ο Καπετάν Ερμής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών. Έζησε μια ζωή γεμάτη, γνώρισε σημαντικές προσωπικότητες, πολέμησε δίπλα στον καπετάνιο του ΕΛΑΣ, Αρη Βελουχιώτη, τιμήθηκε εν ζωή και σήμερα εκατοντάδες άνθρωποι τον χειροκρότησαν για στερνή φορά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr