ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ηλιος με δόντια και ριπές δυνατών ανέμων το πρωί της Πέμπτης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε τις εικόνες

Τσουχτερό κρύο το πρωί της Πέμπτης και στην Πάτρα, με τον υδράργυρο στις 08.10 το πρωί να βρίσκεται στους 4 βαθμούς κελσίου, ωστόσο την αισθητή να είναι αρκετά χαμηλότερα. Οι άνεμοι τοπικά έφθαναν τα 5 μποφόρ ενώ στιγμιαίες ριπές ξεπερνούσαν τα 6 και 7 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην ΠΑΤΡΑ σήμερα Πέμπτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με από το πρωί της Πέμπτης 18-01-2018

Για αύριο Παρασκευή 19/1, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις