Ο αθλητής του Νίκου Πλέα ξεκίνησε την προετοιαμσία του
Ένας από τους αθλητές που ξεχωρίζουν πάντα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας στην πυγμαχία είναι ο Γιώργος Γεωργόπουλος. Ο πυγμάχος της Παναχαϊκής ξεκίνησε να προετοιμάζεται για το ερχόμενο πρωτάθλημα, όπου θέλει να προσθέσει, άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του.
Συγκεκριμένα αν θα τα καταφέρει θα είναι το τέταρτο, αφού μετράει ήδη τρία πρωταθλήματα Α' κατηγορίας (2010-2013-2014), ενώ ήταν δεύτερος το 2015 και τρίτος το 2012.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο αθλητής του Νίκου Πλέα θα έχει την ευκαιρία πριν το πρωτάθλημα να τεστάρει τις δυνάμεις του, στο 8th GALA BOXING που θα πραγματοποιηθεί 12-13 Νοεμβρίου στην Παναχαϊκή Γ.Ε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάλεσμα από την Παναχαϊκή Συμμαχία στους φιλάθλους της Πάτρας για τον αγώνα της Κυριακής
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr