ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καλούν σε πάρτι μέχρι πρωίας 12χρονους μαθητές

Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
espilkon1@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μοιράζουν φυλλάδια στα σχολεία για διασκέδαση με αλκοόλ

Κάποιοι απίστευτοι τύποι, τριγυρνούν σε γνωστά Γυμνάσια της Πάτρας και μοιράζουν φυλλάδια σε μαθητές ακόμη και της πρώτης, που είναι 12 και 13 ετών, για πάρτι που θα διαρκέσουν μέχρι το πρωί σε γνωστά κλαμπ της πόλης και στα οποία υποτίθεται ότι συμμετέχουν τα σχολεία στα οποία γίνεται η διανομή.

Μάλιστα στη μικρή φτηνή φωτοτυπία που διανέμεται, υπάρχουν και διευκρινίσεις με άκρως … εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

«Τιμή εισόδου 6 ευρώ και 5 ευρώ για κάθε ποτό».

Δεν ξέρω πώς την έχουν δει οι καταστηματάρχες, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσουν αντικείμενο ενδιαφέροντος ενός Εισαγγελέα. Αυτά προς το παρόν.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Σχόλια

Απόψεις