ΑΓΟΡΑ

/

Μάθατε τι ανοίγει στην Αγίου Νικολάου;

Κοινοποίηση
Tweet

Η Ολλανδική εταιρία εσωρούχων Hunkemoller ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα

Η Hunkemöller, η μεγαλύτερη και πιο fashion εταιρεία εσωρούχων στην Ευρώπη εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στην Πάτρα.  Έχει παρουσία σε 17 χώρες με περισσότερα από 700 καταστήματα παγκοσμίως.
Αυτό το κατάστημα έχει όλα όσα αναζητά μια σύγχρονη, απαιτητική και δυναμική γυναίκα ηλικίας 18-50 ετών που αγαπά την μόδα και ταυτόχρονα απαιτεί υψηλά επίπεδα εφαρμογής και ποιότητας.

Θα λατρέψετε σίγουρα την τεράστια ποικιλία της σε fashion & basics εσώρουχα σε όλα τα μεγέθη. Η in-house design ομάδα της Hunkemoller επικεντρώνεται συνεχώς στην έρευνα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στις τάσεις της μόδας όσο και στην εφαρμογή. Θα εντυπωσιαστείτε από την φινέτσα της Private Collection καθώς και την αισθητική της Noir Collection. Θα γίνετε fashion victims της αθλητικής συλλογής HKMX.  Φυσικά από ένα τέτοιο κατάστημα δεν θα μπορούσαν να λείπουν cosy accessories και προϊόντα ομορφιάς.

Εσείς φοράτε το σωστό μέγεθος σουτιέν; Οι έρευνες έχουν δείξει ότι έως και το 80% των γυναικών φορούν λάθος μέγεθος σουτιέν. Η Hunkemöller έχει αναπτύξει μια μοναδική εμπειρία για να μας βοηθήσουν να βρούμε το τέλειο σουτιέν. Η εφαρμογή και το σωστό μέγεθος σουτιέν είναι η φιλοσοφία της εταιρίας. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση αγοράς και δεν γίνεται μια φορά το χρόνο. Οφείλεις να αγαπάς το σώμα σου και να του προσφέρεις το καλύτερο.

Πιστέψτε με μια βόλτα από το κατάστημα της Hunkemoller στην Αγίου Νικολάου 20, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τα καταστήματα εσωρούχων. Επισκεφτείτε το κατάστημα και μπείτε στο μαγικό, sexy και fashion κόσμο της Hunkemoller.

Και το καλύτερο σας το κρατούσαμε για το τέλος. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε στην ατζέντα την ημερομηνία του opening. Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια οι πρώτοι 100 πελάτες θα αποκτήσουν ένα σουτιέν δώρο.

Website: www.hunkemoller.comwww.malliaris-ae.gr

Instagram: @hunkemoller_gr


Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά