SPORTS

/

Ακίσασπορ: Το... τραβάνε και άλλο με Γκέκα

Κοινοποίηση
Tweet

Τα... σπάει με την τουρκική ομάδα ο Έλληνας άσος

Από τον φύλακα του προπονητικού κέντρου της Ακίσασπορ «έφαγε» ο Φάνης Γκέκας, με την διοίκηση της τουρκικής ομάδας και τον Ρομπέρτο Κάρλος να... τραβάνε και άλλο την υπόθεση!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος πήγε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, παρά την... απαγόρευση της διοίκησης, αλλά δεν του επιτροπή η είσοδός!

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες η διοίκηση της Ακίσασπορ αποφάσισε να «κόψει» τον διεθνή επιθετικό από την πρώτη ομάδα, μετά από εισήγηση και του προπονητή του συλλόγου, Ρομπέρτο Κάρλος.

Στην τουρκική ομάδα αποφάσισαν ο Λαρισαίος φορ να προπονείται με τους Νέους. Ο Φάνης Γκέκας είχε κάνει γνωστό ότι δεν δέχεται αυτή την απόφαση και έτσι η κατάσταση έφτασε στα... άκρα.

Κάτι που φάνηκε και τις τελευταίες ώρες, όταν ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πήγε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα, όμως ο φύλακας δεν τον άφησε, λέγοντάς του πως υπάρχει σχετική διοικητική εντολή!

Ο πρόεδρος του συλλόγου, επανέλαβε πως δεν επιθυμούν την παρουσία του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος διαταράσσει την συγκέντρωση της ομάδας!

Κάτι που είχε γράψει και ο τουρκικός Τύπος πριν από μερικές μέρες, μιλώντας για τα αίτια της σχετικής απόφασης. Επιπλέον, στον Φάνη Γκέκα δόθηκε ξανά εντολή να προπονείται με τους Νέους της Ακίσαρσπορ!

Πηγή: pamesports.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports