ΑΓΟΡΑ

/

Die Welt: Οι Έλληνες έκαναν αναλήψεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ

Κοινοποίηση
Tweet

Από τις τράπεζες

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες πριν από τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές οι αυξανόμενες ανησυχίες πολλών Ελλήνων από τη νέα κλιμάκωση της οικονομικής κρίσης και του δημόσιου χρέους το Δεκέμβριο οδήγησαν πολλούς αποταμιευτές και εταιρείες να αντλήσουν συνολικά 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, αναφέρει η Die Welt με άρθρο στην πρωτοχρονιάτικη online έκδοση της.

Αν και αυτό το φαινόμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως Bank run οι τράπεζες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι έτοιμες  να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναφέρει η Die Welt.

Πρόσφατες έρευνες στην Ελλάδα δείχνουν προβάδισμα του κόμματος της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) του Αλέξη Τσίπρα, βασική πολιτική του οποίου αποτελεί η επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος εξυγίανσης και ένα κούρεμα, συνεχίζει ο συντάκτης του άρθρου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά