ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησε εντατικό σαφάρι ελέγχων για τους... σκαφάτους

Κοινοποίηση
Tweet

Άρχισαν από την 1η Αυγούστου

Κοινή δράση αναλαμβάνουν το Λιμενικό και η διεύθυνση οικονομικής αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο να πιάσουν στη... φάκα ιδιωτικές σκαφών αναψυχής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ελέγχους σε επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν παραβάσεις που σχετίζονται με τη φορολογική, ασφαλιστική, τελωνειακή, εργατική και ναυτιλιακή νομοθεσία, θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν ήδη από 01 έως 03 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού με τη συνδρομή περιπολικού πλοιαρίου και αφορούσαν συνολικά δέκα σκάφη αναψυχής και συγκεκριμένα τρία επαγγελματικά και επτά ιδιωτικά.

Σε δύο περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις της ναυτιλιακής - φορολογικής νομοθεσίας. Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, επαγγελματικό σκάφος αναψυχής βρέθηκε ναυλωμένο χωρίς να διαθέτει το προβλεπόμενο ναυλοσύμφωνο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, ο κάτοχος ιδιωτικού σκάφους δεν έφερε την άδεια οδήγησης ταχύπλοου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις