ΑΓΟΡΑ

/

Ίδρυση επιχειρήσεων με... υπεύθυνη δήλωση ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο

Κοινοποίηση
Tweet

Για την απλούστευση των διαδικασιών

Τις θέσεις του Επιμελητηρίου για το νομοσχέδιο σχετικά με την απλούστευση της αδειοδότησης για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας, ανέπτυξε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Κωνσταντίνος Κόλλιας, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου είχε κληθεί μαζί με εκπροσώπους άλλων φορέων.

Ο κ. Κόλλιας επισήμανε τη θετική σημασία που έχει η προώθηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου στην αντιμετώπιση ενός μείζονος προβλήματος της ελληνικής οικονομίας εδώ και δεκαετίες.

Αναφέρθηκε στη διαδικασία ίδρυσης της επιχείρησης με μια απλή "υπεύθυνη δήλωση", λέγοντας ότι πρέπει να καθοριστεί κυρίως ο χρόνος εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου, ενώ τόνισε την ανάγκη να συνεργαστούν πιστοποιημένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς για την αξιοπιστία και ακεραιότητα των ελέγχων επί των διαδικασιών που θα εφαρμόσει στη συνεχεία η επιχείρηση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά