Έντονα παράπονα από τους Πατρινούς
Στην κυριολεξία βροχή πέφτουν τις τελευταίες ώρες τα αιτήματα φιλίας των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων προς τους Πατρινούς χρήστες του Facebook και των υπόλοιπων μέσω κοινωνικής δικτύωσης.
Από την Κυριακή το βράδυ οπότε και ανακοινώθηκαν και επισήμως οι συνδυασμοί των παρατάξεων που συμμετέχουν στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου δεκάδες υποψήφιοι στέλνουν σωρηδόν αιτήματα φιλίας προς Πατρινούς και όχι μόνο.
Στόχος τους να τους γνωστοποιήσουν το γεγονός ότι κατέρχονται στις εκλογές και φυσικά να προπαγανδίσουν τις θέσεις τους.
Όμως εξαιτίας του μεγάλου όγκου των αιτημάτων δεν λείπουν και τα νεύρα από τους αποδέκτες οι οποίοι είδαν ξαφνικά να τους… θυμούνται γνωστοί και άγνωστοι.
Μάλιστα, σε δημόσια θέα, δεν είναι και λίγα… τα γαλλικά από τους αγανακτισμένου συμπολίτες. Και ο δρόμος προς τις εκλογές είναι ακόμα… μακρύς!!!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr