Συμφωνία Καλλέργη με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Ματθ. Αντωνόπουλου
Ο όμιλος Επιχειρήσεων Ματθαίου Αντωνόπουλου ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στο χώρο της οικοδομής θα στηρίξει χορηγικά το Ναυτικό Όμιλο Πατρών και τη νέα διοίκηση στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Είναι μια συνεργασία που ξεκινά από τη φετινή σεζόν και ευχή και των δύο πλευρών είναι να πορευθούν για πολλά χρόνια μαζί. Άλλωστε ο εκπρόσωπος του ομίλου επιχειρήσεων Ματθαίου Αντωνόπουλου, Διονύσης, έχει συνδέσει το όνομα του με το άθλημα του πόλο αφού για δύο δεκαετίες (1985-2005) είχε αγωνιστεί στο Θρίαμβο Πατρών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, ο Διονύσης Αντωνόπουλος ζήτησε από τον πρόεδρο του Ναυτικού Όμίλου Πατρών. Αλέξανδρο Καλλέργη, το δείπνο της Πέμπτης να είναι προσφορά δική του.
* Πρόταση από ανθρώπους ιστορικού συλλόγου για να εμπλακεί στα διοικητικά του δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Ναυτικού Όμίλου Πατρών Αλέξανδρος Καλλέργης και την σκέφτεται σοβαρά.
*Ρεπό περιελάμβανε και χθες το πρόγραμμα των παικτών του Δημήτρη Σελετόπουλου και από σήμερα το βράδυ η ομάδα επιστρέφει και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr