ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά για αδήλωτους εργαζόμενους - Κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας "ξεσκονίζει" επιχειρήσεις και καταστήματα

Κοινοποίηση
Tweet

Από το πρωί σήμερα

Κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας έχει ξεκινήσει από το πρωί σήμερα σαρωτικούς ελέγχους στην αγορά της Πάτρας με στόχο τον εντοπισμό αδήλωτων εργαζομένων, με βάση και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr έλεγχοι πραγματοποιούνται στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, με έμφαση στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και στις υπόλοιπες εμπορικές μονάδες και επιχειρήσεις της περιοχής.

Όπως έγραψε την Τετάρτη το thebest.gr, το προηγούμενο διάστημα έγιναν έλεγχοι σε 518 επιχειρήσεις στην Δυτική Ελλάδα, για τον εντοπισμό αδήλωτων εργαζομένων.

Οι έλεγχοι αφορούν στο διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου 2013 έως 28 Φεβρουαρίου 2014. Στην Δυτική Ελλάδα εντοπίστηκαν 28 επιχειρήσεις που απασχολούσαν 51 αδήλωτους εργαζόμενους και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 528.092 ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά