ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές - Οι δράστες μετέφεραν κομμένα τμήματα οχημάτων και μεταλλικά καπάκια από φρεάτια

Κοινοποίηση
Tweet

Οδηγούνται στον Εισαγγελέα

Συνελήφθησαν χθες πολύ νωρίς το πρωί, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, δύο άνδρες (ένας 42χρονος ημεδαπός και ένας 26χρονος Ρουμάνος) σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε φορτηγό που επέβαιναν οι δύο δράστες, βρήκαν δύο κομμένα τμήματα οχημάτων, έξι μεταλλικά καπάκια φρεατίων καθώς και μία μπουκάλα υγραερίου συνδεδεμένη με φιάλη οξυγονοκόλλησης για κοπή μετάλλων τα οποία και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το όχημα τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις