CULTURE

/

Η ετήσια έκθεση των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου εγκαινιάζεται στις 18/9

Κοινοποίηση
Tweet

Θα διαρκέσει έως και τις 25/9

Δέκα χρόνια συμπληρώνει το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου στον γειτονικό νομό Αιτωλοακαρνανίας και το γιορτάζει  προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού του.

Την έκθεση με έργα μαθητών του της περιόδου 2012-2013 που θα εγκαινιασθεί την προσεχή Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.30 μμ στο Παλαιό Δημαρχείο  Αγίου Κωνσταντίνου. Θα παρουσιασθούν έργα των τμημάτων ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής, κόμικ, φωτογραφίας, γραμμικού & ελευθέρου σχεδίου.

Διάρκεια της έκθεσης από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Ώρες επισκέψεων, καθημερινά: 10.00-13.00 & 18.00-21.00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος θα λειτουργήσουν κανονικά τα τμήματα: Ζωγραφικής και Κεραμεικής (για παιδιά & ενήλικες), Αγιογραφίας, Φωτογραφίας, Κόμικ.  Επίσης, θα συνεχιστούν τα εντατικά τμήματα προετοιμασίας γραμμικού & ελευθέρου σχεδίου για εισαγωγικές εξετάσεις.

Εγγραφές: από 9 Σεπτεμβρίου, κάθε απόγευμα  (5.00-8.30)

Έναρξη μαθημάτων : 1η Οκτωβρίου 2013

Διεύθυνση : Παπαστράτου 83, Αγρίνιο

τηλ. 26410.48372, e-mail:eikastiko@agrinio.gr.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture